Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام حاتم‌پوری با اشاره به توزیع چندهزار عددی بسته‌های معیشتی میان محرومان به همت اهالی مسجد «علی‌بن الحسین(ع)»، گفت: برنامه‌های فرهنگی مسجد در فضای مجازی با استقبال ۲۰ تا ۳۰ هزار نفری در ایام تعطیلی به دلیل شیوع کرونا دنبال شده است.

حجت الاسلام والمسلمین «محمدرضا حاتم پوری» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان درباره اقدامات مسجد «علی‌بن الحسین(ع)» در رزمایش مواسات و کمک مومنانه، اظهار کرد: اهالی این خانه خدا در لبیک به این رزمایش اقداماتی همچون نذر قربانی و توزیع گوشت آن بین محرومان، تهیه و توزیع بسته های معیشتی و ارزاق در چند مرحله، و جمع آوری و توزیع وجه نقد نذورات و خیرات مردمی میان نیازمندان را انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته کمک های مومنانه اهالی این خانه خدا به نیازمندان از ابتدای شیوع کرونا کلید خورده بود.

 

امام جماعت  مسجد «علی بن الحسین(ع)» (واقع در بلوار ابوذر، پایین تر از بزرگراه شهید محلاتی، بین پل سوم و چهارم)، تصریح کرد: بسته های ارزاق مسجد در چند مرحله و هر دفعه در تعداد متنوع تهیه و توزیع شده است، برای مثال در یک مرحله 110 بسته، در دو مرحله هر بار 300 بسته و در یک مرحله 3 هزار بسته با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بین نیازمندان توزیع شده است.

 

وی ادامه داد: محتوای این بسته ها از کیفیت بالایی برخوردار است و معمولاً ارزش ریالی آن بین 300 تا 400 تومان می شد. این بسته ها به جز گوشت های ناشی از قربانی گوسفند و مرغ است که به صورت جداگانه بین افراد بی بضاعت و نیازمند توزیع شده است. بسته های معیشتی اختصاص یافته به محرومان از سوی اهالی مسجد «علی بن الحسین(ع)» به رقم چندهزار عدد می رسد.

 

حجت الاسلام حاتم پوری درباره فعالیت اهالی این خانه خدا برای مقابله با کرونا، بیان کرد: از همان ابتدای شیوع کرونا، هر روز گروهی از بچه مسجدی ها اقدام به ضدعفونی و گندزدایی تمام محله و منطقه کردند، سطح فعالیت اهالی این مسجد در مقابله با کرونا به گونه ای بود که در اوایل شیوع، رتبه اول را در منطقه کسب کردیم. در این باره بسیج مسجد همکاری بسیار نزدیک داشت و اعضای آن جهادی ورود کردند. همچنین، شورایاری محله شهدای گمنام، شهرداری، بسیج خواهران و هیئت امنای مسجد هم همکاری بسیار خوبی در این باره داشته اند.

 

وی راه اندازی کارگاه تولید ماسک در مسجد را از دیگر جلوه های کمک اهالی مسجد «علی بن الحسین(ع)» برای شکست کرونا معرفی کرد و گفت: این کارگاه در بخشی از محوطه مسجد راه اندازی شده و فعالیت آن همچنان ادامه دارد.

 

امام جماعت  مسجد «علی بن الحسین(ع)» درباره بازگشایی این خانه خدا در شب های قدر، بیان کرد: با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا به منظور این بازگشایی در آستانه شب های قدر، مراسم احیای این لیالی باعظمت با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در شبستان، حیاط و محوطه بیرونی مسجد برگزار شد.

 

وی با بیان اینکه در ایام تعطیلی مساجد به منظور مقابله با شیوع کرونا، فعالیت های فرهنگی مسجد «علی بن الحسین(ع)» ادامه داشته است، ابراز کرد: به این صورت که در شبکه های مجازی، آپارات و اینستاگرام سخنرانی با موضوعاتی همچون آفات زبان و ... تولید و پخش شد، همچنین است مراسم احیای شب های قدر که معمولا این برنامه ها بالغ بر 20 تا 30 هزار دنبال کننده دارد.

 

حجت الاسلام حاتم پوری در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر این، اکثر روزها دفتر مسجد برای پاسخگویی به سوالات، ارائه مشاوره، دریافت وجوهات و ... فعال بوده است.

 

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: رزمایش مواسات و همدلی مسجد تراز اسلامی سبک زندگی اسلامی بسته های معیشتی علی بن الحسین ع خانه خدا حجت الاسلام شیوع کرونا بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی