Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری بیست و یکمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی صبح امروز با حضور علی رمضانی مدیر کل فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی برگزار شد.

رمضانی در ابتدای سخنان خود گفت: بهمنظور تحقق مدرسه محوری بود که شورای دانش آموزی در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد هر مدرسه یک شورای دانش آموزی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال ۱۴ میلیون دانش آموز مخاطبان این شورا هستند و نشان می دهد چقدر این شوراها اهمیت دارد. 
وی ادامه داد: پس از ۲۰ دوره برگزاری این شورا یک کارگروهی با حضور تمام استان ها تشکیل شد برای بررسی مجدد دستورالعمل آن و پس از یکسال تلاش دستورالعمل جدید به امضا وزیر آموزش و پرورش رسید و به استان ها ابلاغ شده است.
به گفته وی افزایش کارآمدی شورای درون مدرسه با تفویض اختیارات به آنها و فراهم کردن مشارکت آنها در امر تعلیم و تربیت طبق سند تحول بنیادین از دلایل این تغییرات بود.
مدیر کل فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی بیان کرد: ما در این دستورالعمل روی اهداف تغییراتی انجام دادیم و روی دغدغه دانش آموزان، تحکیم و تعمیق باورهای دینی و آموزه های سیاسی اجتماعی، تقویت خودباوری و اعتماد به نفس، تمرین مشارکت جویی و تمرین روحیه نقد پذیری، توجه به مطالبات دانش آموزان از اهداف شوراهاست.
وی اضافه کرد: ما بررسی کردیم و دیدیم که نیازمند بررسی مجدد نسبت به انتخاب برخی انجمن ها هستیم. برای همین انجمن فضای مجازی در همین راستا راه اندازی شده است. همچنین انجمن اردوها نیز تشکیل شده است که باید دانش آموزان را برای شرایط سخت آماده کنیم و نیازهای فوری مثل شیوع بیماری، حفظ محیط زیست و زلزله و.... از طریق اردوهای دانش آموزی آموزش داده شود. متاسفانه در راستای سند تحول بنیادین تا کنون نتوانستیم اردوها را به کار بگیریم.
رمضانی گفت: پیش از این مشکل شوراها این بود که وظایفی به آنها محول نشده بود و تنها حالت مشورتی داشتند. سیاست این دوره این است که ۲ هزار دانش آموز برای شرایط خاص تربیت کنیم حتی برای آسیب های سایبری. ما انجمن سبک زندگی ایرانی و اسلامی است. 
وی ادامه داد: بحث جدی دیگر ما بحث حمایت از کالای ایرانی است و در این راستا فرهنگ سازی را در شوراها پیش می گیریم و یک انجمنی راه اندازی شد. در بحث نوشت افزار نیز خوشبختانه ظرفیت خوبی ایجاد شده است و نیاز به حمایت دارد. یک انجمنی را در شورای دانش آموزی در راستای حمایت از نوشت افزار ایرانی ایجاد کردیم. 
به گفته رمضانی دانش آموزان سوم ابتدایی از امسال می توانند در شوراها عضو شوند و پایه اول و دوم هم در تبلیغات مشارکت کنند. سوگندنامه ای هم تهیه شده است. به نحوی ظرفیت را در نظر گرفتیم که همه دانش آموزان عشایر و استثنایی هم بتوانند در این موضوع مشارکت کنند. ممکن است کوچ نشینان نتوانند یکم آبان در انتخابات شرکت کنند که برای آنها تا ۲۰ آبان فرصت گذاشتیم. 

به گفته وی در دوره ابتدایی از هر مدرسه تا صد نفر ۵ نفر عضو اصلی و دو نفر علی البدل، در مدارس ۱۰۱ تا ۱۵۰ نفره، ۷ عضو اصلی و دو نفر علی البدل، مدارس ۱۵۱ نفر به بالا ۹ نفر اصلی و دو نفر علی البدل تعیین می کنند. در دوره متوسطه اول و دوم تا۲۵۰ نفر دانش آموز، ۵ نفر اصلی و دو نفر علی البدل، مدارس ۲۵۰ تا ۳۵۰ نفر ۷ نفر اصلی و دو نفر علی البدل، مدارس ۳۵۰ تا ۵۵۰ دانش آموز ۹ نفر اصلی و دو نفر علی البدل و در مدارس بالای ۵۵۰ نفر ۱۱ نفر عضو اصلی خواهند بود.
وی گفت: از مدیران مدارس و خانواده ها انتظار داریم مشارکت کنندتا به فرزندانشان مسئولیت پذیری را بیاموزیم.امسال انتظار داریم بالغ بر ۹ میلیون دانش آموز در این انتخابات مشارکت کنند که بالغ بر ۴ میلیون نفر در دوره ابتدایی، بالغ بر سه میلیون نفر در دوره متوسطه اول و بالغ بر دو میلیون نفر در متوسطه دوم این مشارکت خواهند داشت. ۶۱ هزار شورای دانش آموزی در دوره ابتدایی، ۲۲ هزار شورا در متوسطه اول و ۱۷ هزار شورا در متوسطه دوم خواهیم داشت. انشالله ۷۰۰ هزار نفر منتخب نماینده دانش آموزان خواهیم داشت. 

کد خبر 4436550 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: علی رمضانی مجلس دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش اربعین ۹۷ شورای شهر تهران شهرداری تهران نیروی انتظامی وزارت آموزش و پرورش اربعین 97 شهر تهران کنگره ملی خانواده قوه قضاییه خانواده بیمه سازمان تامین اجتماعی محمد علی افشانی سید محمد بطحایی سازمان حج و زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده