Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با اشاره به برخی اظهار نظرها مسؤولان استان در ارتباط با ایجاد اشتغال 10 هزار نفری گفت: این موضوع از اساس دارای مشکل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت علی‌محمدی در گفت‌وگو با بلاغ، در ارتباط با وضعیت اشتغال جامعه نظام مهندسی کشاورزی مازندران اظهار کرد: 41 نفر از اعضای نظام مهندسی در استان که قرار بود جذب ادارات و نهادها شوند، کارشان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: این نیروها در حوزه امور دام و شهرستان‌ها مشغول فعالیت شدند.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران تعداد بیکاران اعضای این سازمان را 9 هزار و 400 نفر اعلام کرد و افزود: برای اشتغال این افراد اقدام مناسبی انجام نشده است.

این مسؤول اضافه کرد: موافقت‌نامه برای جذب بخشی از نیروها در دستور کار بود که عملیاتی نشد.

علی‌محمدی یادآور شد: با سازمان جهاد کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی موافقت‌نامه امضاء شده که برخی از خدمات آنها به اعضای نظام مهندسی کشاورزی استان واگذار شود که این ارگان‌ها در این زمینه همکاری لازم را ندارند.

وی بیان کرد: مقرر شده بود که برخی از نظارت‌ها در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی به نظام مهندسی کشاورزی استان واگذار شود که استانداری به بهانه عدم وجود اعتبار و سازمان جهاد کشاروزی هم به همین دلیل موافق عملیاتی شدن جذب مهندسان بیکار در بخش کشاورزی نیستند.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران یادآور شد:وقتی توافقی برای واگذاری نظارت‌ها انجام نشد در این بخش به‌صورت عملیاتی، نظارتی بر کارکردها وجود ندارد.

این مسؤول با اعلام اینکه تعداد بیکاران ما سال به سال در حال افزایش است، گفت: در سال 93 تعداد بیکاران ما 8 هزار نفر بود که در حال حاضر به 9 هزار و 400 نفر رسید.

علی‌محمدی با اشاره به برخی اظهار نظرها مسؤولان استان در ارتباط با ایجاد اشتغال 10 هزار نفری افزود: این موضوع از اساس دارای مشکل است و متولیان امور در این زمینه در ارائه آمارها باید واقعیت‌های جامعه را بیشتر ببینند.

وی با اعلام اینکه متولیان استانی بانک اطلاعاتی مناسبی در اختیار ندارند، یادآور شد: آمارهای ارائه‌شده در ارتباط با ایجاد اشتغال بر اساس پرداخت تسهیلات ارائه شده و راستی‌آزمایی در این ارتباط انجام نمی‌شود.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان اینکه تعریف درستی از اشتغال در کشور وجود ندارد، افزود: زمانی تعریف مناسبی می‌توانیم از اشتغال داشته باشیم که فرد پس از فعالیت در طول هفته و یا ماه قادر به تأمین نیازهای مالی خودش باشد و این در حالی است که برخی ارگان‌ها صرف مشغول کار بودن افراد را جزو ایجاد اشتغال به حساب می‌آورند و این موضوع به‌نظر می‌رسد که نیاز به واکاوی جدی دارد.

این مسؤول تعداد اعضای نظام مهندسی کشاورزی مازندران را 14 هزار و 300 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 9 هزار بیکار هستند.

علی‌محمدی با اعلام اینکه برنامه‌های زیادی برای ایجاد اشتغال اعضای نظام مهندسی کشاورزی تدوین کردیم، اضافه کرد: برای اجرای برنامه‌ها نیاز به همکاری ارگان‌های مرتبط با رشته کشاورزی داریم.

وی خاطرنشان کرد: در صورت همکاری، این سازمان آماده معرفی 150 نیرو به‌عنوان ناظر محیط زیست در شهرک‌های صنعتی و دیگر نقاط مورد نیاز است.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در پایان با اعلام اینکه بر اساس قانونی همه شهرک‌های صنعتی باید ناظر محیط زیست داشته باشند، گفت: به‌نظر می‌رسد که علاقه‌مندی در این حوزه وجود ندارد. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۲۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان‌، گفت: ظرفیت و زیرساخت کافی برای به‌کارگیری و اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته مامایی وجود ندارد. - اخبار استانها -

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه جمعیت ماماهای کشور بیش از 70 هزار نفر است، اظهار داشت: ماماها  نیروهایی هستند که برای مراقبت‌های قبل از بارداری، بارداری و زایمان طبیعی تربیت می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های اخیر نقش ماماها کمتر شده است، تصریح کرد: اخیرا عمده ماماها در قالب مامای همراه فعالیت دارند و مطب داری ماماها به حداقل رسیده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان 120 مطب مامایی فعال است، گفت: 420 ماما در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشغول به کارند و بیش از 100 ماماهم دارای پروانه هستند.

مدرکیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر خدمات مراقبت از مادران باردار به صورت گسترده و در سطح بسیار بالایی ارائه می‌شود، بیان کرد: این خدمات حاصل زحمات قشر ماما و پزشکان زنان و زایمان است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه زایمان‌های ایمنی داریم و در این زمینه جزو کشورهایی هستیم که حرفی برای گفتن داریم، تصریح کرد: پس باید برای اشتغال نیروهای مامایی تلاش بیشتری شود.

رئیس نظام پزشکی همدان با اشاره به اینکه ماماها بخش بزرگی از جامعه پزشکی ما هستند، گفت: هنوز نتوانستیم به اندازه ظرفیت پذیرش این رشته مشاغل آن‌ها را هم تضمین و تامین‌کنیم.

مدرکیان با بیان اینکه خدمات مامایی پوشش بیمه‌ای ندارد، تصریح کرد: بارها درباره این مشکل پیگیری‌هایی انجام شده، اما در مقابل مقاومت‌هایی وجود داشته که مانع از انجام آن شده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت استخدام مامایی در بخش دولتی محدود است، گفت: در بخش خصوصی هم فضای کار فراهم نیست و درصد زیادی از فارغ التحصیلان این رشته بیکار هستند.

رئیس نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه مامایی یک رشته سخت است و فارغ‌التحصیلان آن افرادی باسواد و توانمند هستند، عنوان کرد: باید یا ظرفیت پذیرش این رشته را کاهش دهیم و یا بستر مناسبی برای اشتغال این قشر را فراهم‌ کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری